Victor Ponta, la Bistrița: Din toată inima îi susțin pe Radu Moldovan și Cristian Niculae

Victor Ponta, la Bistrița: Din toată inima îi susțin pe Radu Moldovan și Cristian Niculae

Liderul Pro România, Victor Ponta, a venit la Bistrița pentru a susține candidații Alianței pentru Bistrița-Năsăud (PSD, ALDE, Pro România, UDMR) la președinția Consiliului Județean și la funcția de primar al Bistriței, Radu Moldovan respectiv Cristian Niculae.

”Vreau să arăt că la Bistrița, cum am făcut din 2004 încoace, susțin aceleași idei pe care le-am susținut, vreau să îi urez succes lui Radu Moldovan, cred că a fost un președinte foarte bun, l-am sprijinit din prima clipă. Îmi doresc pentru orașul Bistrița, care s-a dezvoltat și e un oraș special în Ardeal, să aibă un primar tânăr și în putere. Pe Cristian Niculae îl cunosc mai puțin, dar îmi e de ajuns ceea ce știu și ce mi-au spus ceilalți colegi. Mă bucur că la Bistrița am reușit să facem ce n-am reușit în multe alte locuri, să facem o alianță a celor care până la urmă își doresc aceleași lucruri și reprezintă un electorat asemănător. Chiar cred că o continuitate la Consiliul Județean și la Primăria Bistrița cu un primar tânăr este un lucru bun pentru locuitori. Din toată inima îi susțin, nu e nevoie să înghit vreo broască”, a afirmat Victor Ponta.

”Victor Ponta este un prieten vechi, mă bucur să îl revăd. Prezența lui aici este un atu important pentru candidaturile noastre. Este de notorietate că aici avem o colaborare foarte bună cu Pro România. Județul Bistrița-Năsăud a fost sprijinit întotdeauna de Guvern în perioada în care Victor Ponta a fost prim-ministru”, a spus Radu Moldovan.

”Mă bucur că prin prezența sa la Bistrița Victor Ponta validează Alianța pentru Bistrița-Năsăud și susține candidații săi comuni la alegerile locale. Alianța pentru Bistrița-Năsăud are un singur obiectiv: promovarea intereselor cetățenilor. Atunci când mai multe partide se aliază pentru un scop comun putem vorbi de unitate, care trebuie creată în jurul proiectelor bune pentru bistrițeni, nu împotriva unei persoane sau a altui partid. Doar comunitatea are de câștigat, oamenii buni s-au adunat să facă fapte bune. Avem proiecte comune, avem aceeași viziune de dezvoltare și sunt convins că vom reuși să facem multe lucruri importante pentru bistrițeni. Am convingerea că oamenii vor ști să aleagă echipa care a dovedit prin fapte că știe ce are de făcut încă din prima zi mandat, echipa capabilă să continue și să ducă mai departe proiectele bune de dezvoltare ale județului și orașului”, a spus Cristian Niculae.

Sursa: timponline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *