Viceprimarul Cristian Niculae a anunțat proiecte noi într-o discuție cu cetățenii de pe strada Zăvoaie

Viceprimarul Cristian Niculae a anunțat proiecte noi într-o discuție cu cetățenii de pe strada Zăvoaie

Sâmbătă, viceprimarul Cristian Niculae a participat la o discuție cu Bistrițenii de pe strada Zăvoaie. Acesta a discutat cu cetățenii despre problemele mai mari pe care le au și le-a prezentat soluții inedite, ușor realizabile de administrația pe care vrea să o conducă din toamnă: o îmbunătățire a condițiilor de trafic pe această stradă, instalarea de limitatoare de viteză, situația persoanelor care locuiesc în containere, instalarea de semne de circulație.

Pe lângă aceste subiecte, viceprimarul i-a mai informat pe bistrițenii ce locuiesc pe strada Zăvoaie despre extinderea rețelei de apă și canalizare, proiect ce va fi realizat prin Masterplanul de Apă-Canal. Finanțarea va fi pe fonduri europene și se vor realiza:
– 2.554 de metri de rețea de apă potabilă nouă pe strada Zăvoaie și străzile adiacente;
– 2.185 metri de rețea de canalizare pe strada Zăvoaie și străzile adiacente, plus stație de pompare;
– 938 de metri de conducte de refulare.

Un alt proiect adus de acesta în discuție este Linia Albastră, un proiect administrativ de viziune care va lega Parcul Industrial Bistrița Sud de zona Wonderland: traseul va fi strada Zăvoaie – Codrișor – Valea Ghinzii. În acest proiect vor mai fi incluse și 15 autobuze electrice, piste de cicliști și amenajarea malurilor râului Bistrița.

Sursa: observatorbn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *