Tinerii – noua forță politică și administrativă pentru bistrițeni.

Tinerii – noua forță politică și administrativă pentru bistrițeni.

 Am participat la evenimentul tinerilor candidați din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud cu emoție, cu speranță și mai ales cu optimism.
Am văzut curtea Muzeului Județean plină de o nouă forță tânără și dinamica în politică și în administrație și am înțeles că ei sunt dovada că partidul se reformează.

 Putem ști cum arată viitorul doar atunci când ne implicăm și punem mână de la mână pentru a-l construi. Acești tineri, chiar mai mult decât alte generații, au și instrumentele și posibilitatea să construiască viitorul așa cum și-l doresc.
247 de tineri candidează din partea PSD în cadrul Alianței pentru Bistrița-Năsăud. Paul Știr, Andrei Kozuk, Horațiu Gherman, Radu Elisei, Ionel Burduhos sau Augusta Săsărman sunt doar câteva exemple de oameni tineri, care au ales să se implice în administrație și să lucreze în folosul bistrițenilor.
Alianța pentru Bistrița-Năsăud are în acest moment cea mai tânără echipă, determinată, pregatită de muncă și sunt mândru să fiu alături de această echipă parte a schimbării în bine pentru Bistrița!
Pentru că este despre Bistrița, este despre noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *