O administrație sănătoasă pentru binele bistrițenilor!

O administrație sănătoasă pentru binele bistrițenilor!

👉 Pentru că vreau ca bistrițenii să aibă parte de servicii de sănătate de cea mai bună calitate, împreună cu Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean, am inițiat un parteneriat pentru binele oamenilor.
✅ Primul proiect împreună este cel prin care asigurăm testarea gratuită pentru Covid 19, a întregului personal didactic, nondidactic și personalului auxiliar din toate școlile, grădinițele și creșele din Bistrița.
✅ La inițiativa mea, Primăria Bistrița a alocat 300 de mii de lei pentru aceste testări, întrucât vrem să ne asigurăm că școala începe în condiții de siguranță pentru copiii noștri și profesorii lor.
🔴 Mă asigur în fiecare zi că această acțiune se desfășoară conform graficului stabilit.
‼️ Mai avem proiecte pe care le vom transforma în realitate:
👉 cabinet medical de preluare a pacienților ce reprezintă cazuri sociale-pentru a lua presiunea de pe U.P.U;
👉 ambulanța sociala – autoutilitară ce va fi folosită pentru transportul pacienților ce repezintă cazuri sociale între instituțiile specializate precum și către domiciliu;
👉 centrul integrat pentru persoane cu tulburări psihice și comportamentale- pe trei categorii de pacienți (bolnavi psihic, agresori – responsabili de violența în familie și persoane cu adicții, alcoolici, aurolaci sau consumatori de droguri);
🟢🟣 Sănătatea este importantă pentru Bistrița, este importantă pentru noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *