Lucrările la Liceul ”Grigore Moisil” avansează, în curând încep lucrările la Liceul Tehnologic de Servicii

Lucrările la Liceul ”Grigore Moisil” avansează, în curând încep lucrările la Liceul Tehnologic de Servicii

Proiectul pe fonduri europene de reabilitare și modernizare a Liceului Tehnologic ”Grigore Moisil” din Bistrița a demarat anul trecut. Acum se lucrează și la cel de-al treilea corp din cadrul complexului școlar.

”Ca și pe alte șantiere din Bistrița, m-am bucurat să întâlnesc muncitorii unei companii din județul nostru. Acest lucru arată și beneficiile colaterale implementării unui proiect de investiții în comunitatea noastră – acești muncitori aduc venituri stabile familiilor lor, companiile nu întrerup activitatea și contribuie la susținerea economiei locale”, spune viceprimarul Cristian Niculae.

Valoarea proiectului este de 30,9 milioane lei, din care 20,7 milioane lei – fonduri europene nerambursabile, 3,1 milioane lei – fonduri din bugetul național, 7 milioane lei – contribuția municipalității.

”O altă veste bună este semnarea contractului de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea Liceului Tehnologic de Servicii. Acest proiect în valoare de 1,7 milioane euro este finanțat din fonduri europene. Vom începe în curând lucrul și acolo”, mai spune Cristian Niculae.

Sursa: https://timponline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *