Lucrările la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice avansează. Cu ce va fi dotată clădirea

Lucrările la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice avansează. Cu ce va fi dotată clădirea

Zilele acestea se lucrează intens la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice din Bistrița, o clădire care va avea inclusiv un lift cu care pensionarii vor putea urca până pe terasă pentru activități în aer liber,

anunță viceprimarul Cristian Niculae pe Facebook.

”Avem grijă de bunicii Bistriței.

Șantierul Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice, un loc destinat socializării și activităților recreative – proiect pe fonduri europene, în valoare de 3 milioane lei merge înainte.

În prezent se lucrează la partea de zidărie, la instalații electrice și sanitare.

Terasa Centrului situată deasupra clădirii este spațioasă, iar pensionarii vor putea urca cu liftul din cladire până pe această terasă să se bucure de activități în aer liber.

La fel ca pe alte șantiere din oraș, firma constructoare este de la noi din județ – un lucru de mândrie pentru mine. Comunitatea noastră se dezvoltă pe fonduri europene, folosind resursele noastre locale.

Bistrița merge înainte!”, a scris Cristian Niculae.

Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice din Bistrița se realizează prin reabilitarea și modernizarea unui fost punct termic din str. Octavian Goga, lângă Școala Gimnazială nr. 1, pe o suprafață de circa 840 mp. Obiectivul proiectului este asigurarea accesului la servcii sociale specifice: activități recreative, jocuri de societate, activități cultural-artistice, suport social în caz de îmbolnăvire, sprijin în rezolvarea unor probleme administrative, activități practice, consiliere psihologică, socio-terapie, organizarea de vizite și excursii.

Sursa: https://timponline.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *