În ce stadiu se află lucrările la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice din Bistrița (FOTO)

În ce stadiu se află lucrările la Centrul de zi pentru Persoane Vârstnice din Bistrița (FOTO)

Un centru de zi pentru persoane vârstnice este construit la Bistrița, prin modernizarea fostului punct termic de pe strada Octavian Goga.

Când centrul av fi finalizat, cei vârtnici vor putea folosi acest spațiu pentru diverse activități, informare, organizare de excursii, vizite, jocuri de societate, activități cultural-artistice, suport social în caz de îmbolnăvire, consiliere psihologică, socio-terapie, kinetoterapie și asigurarea asistenței medicale primare. Valoarea investiției este de aproximativ
milioane de lei.
Viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, a inspectat ieri șantierul aflat în lucru. Deasupra clădirii se va construi o terasă, unde vor avea loc activități în aer liber.

„Șantierul Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice, un loc destinat socializării și activităților recreative – proiect pe fonduri europene, în valoare de 3 milioane lei merge înainte.
În prezent se lucrează la partea de zidărie, la instalații electrice și sanitare.
Terasa Centrului situată deasupra clădirii este spațioasă, iar pensionarii vor putea urca cu liftul din cladire până pe această terasă să se bucure de activități în aer liber. La fel ca pe alte șantiere din oraș, firma constructoare este de la noi din județ – un lucru de mândrie pentru mine. Comunitatea noastră se dezvoltă pe fonduri europene, folosind resursele noastre locale. Bistrița merge înainte!“, a transmis Cristian Niculae.

Sursa: https://www.observatorbn.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *