În Bistrița se va face sport și mișcare în cartiere!

În Bistrița se va face sport și mișcare în cartiere!

În Bistrița se va face sport și mișcare în cartiere! Cristian Niculae va face 5 terenuri de sport în zone rezidențiale.
Un proiect ambițios al viitorului primar al Bistriței Cristian Niculae este conceput pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din cartierele Bistritei pentru a oferi bistrițenilor iubitori de mișcare posibilitatea de a practica sport în preajma casei lor.

Cristian Niculae vrea să realizeze 5 terenuri de sport, multi-funcționale care să deservească cartierele Bistriței, pentru ca tinerii să fie încurajați să facă mișcare.

Terenurile de sport vor fi realizate pe fonduri europene, și vor fi amenajate pentru practicarea următoarelor sporturi: mini-fotbal, baschet, handbal și volei.

Materialele de construcție și finisaje utilizate pentru amenajarea acestor terenuri de sport vor fi de cea mai bună calitate și rezistență, pentru o întreținere ușoară și o durată de viață cât mai îndelungată, ne asigură Cristian Niculae.
Într-o vreme în care tinerii aleg să petreacă prea mult timp în fața calculatoarelor, a tabletelor și a telefoanelor, asemenea proiecte trebuie încurajate și susținute, pentru că arată viziunea de dezvoltare sănătoasă a comunității noastre, pe termen indelungat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *