Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței: „Este o măsură grea, dar necesară pentru protejarea tuturor bistrițenilor”

Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței: „Este o măsură grea, dar necesară pentru protejarea tuturor bistrițenilor”

Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței, anunță noi măsuri de combatere a răspândirii COVID-19: „Este o măsură grea, dar necesară pentru protejarea tuturor bistrițenilor…”

La propunerea viceprimarului Cristian Niculae, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a adoptat o măsură suplimentară pentru evitarea răspândirii coronavirusului. 

Este vorba despre închiderea tuturor parcurilor și a tuturor locurilor de joacă. Va fi interzis accesul și în locurile de picnic sau în pădurea-parc Schullerwald. 

Acesta a mai transmis că măsura va fi valabilă în Bistrița pentru o perioadă de 15 zile.

Această măsură intră în vigoare azi, 24.03.2020, începând cu ora 22 și se poate prelungi în cazul în care evoluția situației actuale o impune… Este o măsură grea, dar necesară în această situație pentru protejarea tuturor bistrițenilor”, a mai spus Cristian Niculae. 

Viceprimarul a mai subliniat că toți cetățenii orașului sunt rugați să respecte recomandările date de autorități și să mențină distanțarea socială. „Este cea mai eficientă metodă de combatere a răspândirii COVID-19. Arătați și voi că vă pasă! Stați acasă!”, a conchis viceprimarul orașului.

Ioana Bradea

Sursa: https://www.bistriteanul.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *