Cristian Niculae: Soluții normale pentru bistrițeni

Cristian Niculae: Soluții normale pentru bistrițeni

”În ultimii patru ani am fost mereu între bistrițeni, i-am ascultat, am dialogat cu ei și am găsit împreună soluții la problemele semnalate de ei. Fie că a fost vorba de asfaltarea străzilor, limitatoare de viteză pe străzi, de iluminat public, de piatră pe străzile de pământ, de rigole pentru captarea apelor pluviale sau de curățenia orașului.

Săptămâna aceasta am fost în cartierele Bistriței și le-am spus oamenilor că eu, împreună cu echipa mea de consilieri, ne dorim să accelerăm dezvoltarea comunităților din localitățile componente.

De aceea, vom asfalta toate străzile de pământ aflate în domeniul public în termen de 5 ani, vom construi centre comunitare multifuncționale unde oamenii să se poată întâlni, socializa, organiza evenimente și vom construi terenuri de sport, capele mortuare și vom extinde rețelele de utilități în anumite zone din localitățile componente.

În administrație, munca nu se termină niciodată, dar când o faci cu plăcere, și simți satisfacția și mulțumirea oamenilor, merită toate eforturile.

Este despre BISTRIȚA, este despre NOI!”, spune candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la funcția de primar al Bistriței, Cristian Niculae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *