Cristian Niculae: Puterea exemplului – Să donăm pentru spital!

Cristian Niculae: Puterea exemplului – Să donăm pentru spital!

Spitalele au nevoie de echipamente și aparatură pentru a lupta cu COVID 19. Tot mai mulți oameni de afaceri, oameni politici sau oameni simplii donează și ajută cum pot. Viceprimarul Cristian Niculae a donat și el 10.000 de lei către spital. „Puterea exemplului! Să donăm…căci doar împreună putem realiza lucruri semnificative!” a scris acesta pe Facebook.

E o luptă contra cronometru, cu un dușman mic dar care curmă vieți. Cadrele medicale din spitale și echipajele de intervenție sunt în prima linie în acest război cu COVID 19. Iar pentru a-i face față, au nevoie de echipamente, muuuulte echipamente și de aparatură.

Astfel, tot mai mulți se alătură acestei lupte, donând pentru achiziția de echipamente de protecție sau cumpărarea de aparatură necesară.

Cum pic cu pic se face baltă, orice mână întinsă aduce speranță.

Viceprimarul Cristian Niculae s-a alăturat și el celor ce au donat pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acesta a ales să doneze 10.000 de lei și provoacă pe toți cei ce au posibilitatea să îi urmeze exemplul.

„Puterea exemplului – Donație catre Spitalul Județean Bistrița! Dragi bistrițeni, sunt alături de dumneavoastră, înțeleg toate frământările și neliniștea care vă încearcă. In aceste zile grele pentru noi toți, sănătatea este grija noastră cea mai importantă. Sunt alături de cadrele medicale care acum sunt expuse in linia întâi a acestei lupte deloc ușoare. De aceea, am decis sa fac o donație către Spitalul de Urgență din orașul nostru, în sumă de 10.000 de lei, pentru a ajuta si in acest fel in lupta de combatere a epidemiei de Coronavirus. Sper ca toți cei care au posibilitatea, să facă la fel, pentru că doar împreună putem realiza lucruri semnificative. Să mergem inainte, să avem speranța că va fi bine, să ne protejăm respectând cerințele impuse de situație, să ne rugăm la bunul Dumnezeu. Doamne ajută!” a scris acesta pe pagina sa personală de Facebook.

Flavia Danciu

Sursa: https://www.bistriteanul.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *