Cristian Niculae: Propun alocarea a 200.000 de lei pentru Spitalul Județean Bistrița

Cristian Niculae: Propun alocarea a 200.000 de lei pentru Spitalul Județean Bistrița

Viceprimarul Cristian Niculae vrea ca și Primăria Bistrița să se implice în susținerea financiară a Spitalului Județean de Urgență din Bistrița. Acesta va propune, în ședința de Consiliu Local de mâine, 27 martie, alocarea sumei de 200.000 lei din bugetul orașului Bistrița pentru necesitățile spitalului.

Viceprimarul Cristian Niculae vrea ca Primăria Bistrița să susțină mai mult Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. 

„În cadrul ședinței de Consiliu Local de mâine 27 martie 2020, am să propun alocarea sumei de 200.000 lei din bugetul municipiului Bistrița pentru Spitalul Județean Bistrița-Năsăud. Aceste fonduri vor putea fi folosite pentru achiziția de echipamente de protecție pentru personalul medical, cei care sunt în prima linie în lupta contra COVID-19”, a precizat Cristian Niculae.

Acesta a mai subliniat că „suntem alături de tot personalul medical din Bistrița. Comunicăm permanent cu managerul general al Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud, domnul Gabriel Lazany. Pe viitor, în funcție de evoluția situației, dacă este nevoie, vom reveni cu alte alocări bugetare”, a subliniat viceprimarul.

„Să apreciem și să respectăm în aceste zile eforturile cadrelor medicale atât din Bistrița, cât și din România, profesioniștii cei mai greu încercați în această perioadă!”, transmite Cristian Niculae.  

Ioana Bradea

Sursa: https://www.bistriteanul.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *