Cristian Niculae: Performanță în administrație pentru bistrițeni

Cristian Niculae: Performanță în administrație pentru bistrițeni

Viceprimarul Cristian Niculae, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la funcția de primar al Bistriței, spune că obiectivul pentru următorul exercițiu financiar european este atragerea a peste 190 milioane euro pentru proiecte în infrastructură, educație, sănătate și regenerare urbană a orașului.

”Prezent în mijlocul bistrițenilor zi de zi în această campanie, împreună cu echipa Alianței pentru Bistrița-Năsăud, le spunem oamenilor ceea ce am făcut pentru orașul nostru în ultimii 4 ani și, mai ales, despre ce vrem să facem în viitor.

Este o bucurie când studii economice independente situează județul Bistrița-Năsăud pe locuri fruntașe din România în privința atragerii de fonduri europene – 8.913,42 lei / locuitor, conform studiului. https://www.libertatea.ro/stiri/harta-performantelor-atragerii-fondurilor-europene-indica-mari-surprize-3120296

Alături de Radu Moldovan și de echipa faptelor, vom continua să muncim pentru binele bistrițenilor, realizând proiecte bune pentru comunitate. În următorul exercițiu financiar european, Primăria Bistrița și-a propus atragerea a peste 190 milioane euro pentru proiecte în infrastructură, educație, sănătate și regenerare urbană a orașului.

Este despre Bistrița, este despre noi”.

Sursa: timponline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *