Cristian Niculae: O parte a elevilor de la Gimnazială 1 vor face cursuri pe Pietonal, la CeTIN!

Cristian Niculae: O parte a elevilor de la Gimnazială 1 vor face cursuri pe Pietonal, la CeTIN!

Școala Gimnazială nr 1 se află în plin proces de reabilitare și modernizare. Astfel, pentru noul an școlar, elevii „au primit” încă o locație. O parte dintre ei vor merge la Centru Comunitar pentru Tineret de pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Prezent în emisiunea Bistrițeanul LIVE, viceprimarul Cristian Niculae a vorbit despre o soluție găsită pentru elevii Școlii Gimnaziale nr 1.

Pentru că unitatea școlară este în reabilitare și modernizare și există o reală problemă cu desfășurarea cursurilor, mai ales acum, cu noile măsuri impuse de pandemia de coronavirus, elevii „au primit” Centrul Comunitar pentru Tineret, din partea CL, pentru a-și desfășura aici o parte din cursuri.

„Școlii Generale nr 1 i s-a alocat Centrul pentru Tineret de pe Pietonal, unde se vor înființa 8 clase. O parte a elevilor vor avea cursurile acolo. Încă nu s-a stabilit dacă cei mari sau cei micuți”, a declarat Cristian Niculae în cadrul emisiunii LIVE Bistrițeanul.ro.

Clădirea e modernizată de Primăria Bistrița, după ce instituția a câștigat procesul cu Ministerul Dezvoltării. Puteți citi informații AICI și AICI.

După reabilitare, clădirea respectivă a fost folosită fulll time. Acolo se fac meditații. Sunt profesori voluntari care dau meditații acolo. Și vor face în continuare, doar că online. Acum, că am dat clădirea respectivă Școlii Gimnaziale nr 1, profesorii vor oferi meditații online. Dar asta doar până când se finalizează lucrările de reabilitare a școlii”, a concluzionat Niculae.

Mai multe despre reabilitarea unităților școlare din Bistrița puteți afla urmărind emisiunea AICI:

Sursa: bistriteanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *