Cristian Niculae: Agenda primarului trebuie să țină cont de dorințele bistrițenilor. Extinderea rețelei de piste de cicliști, realizabilă

Cristian Niculae: Agenda primarului trebuie să țină cont de dorințele bistrițenilor. Extinderea rețelei de piste de cicliști, realizabilă

În această săptămână am mers pe platforma industrială a municipiului Bistrița, ca să prezint bistrițenilor proiectele mele pentru dezvoltarea orașului nostru. Am vizitat Comelf, MPI SteelProcess, Nicmar Danci, Eurocompozite și Prodima.

Prezent în mijlocul muncitorilor de la Comelf, am discutat deschis despre proiectele echipei noastre pentru Bistrița. Cea mai pertinentă idee a fost solicitarea de extindere a rețelei de piste de cicliști și pe str. Industriei. Solicitarea a venit pe baza faptului că foarte multe persoane ar putea veni la muncă cu bicicleta. În contextul realizării proiectului cu cei 26 de km de piste de cicliști aflat în derulare pe fonduri europene, ideea este realizabilă.

Ideea de a conecta cât mai multe fabrici din zona industrială la o rețea extinsă de piste de cicliști este o soluție pertinentă de decongestionare a traficului din zona industrială.

Este despre Bistrița, este despre noi!”, spune viceprimarul Cristian Niculae, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la funcția de primar al Bistriței.

Sursa: timponline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *