Deschiderea Târgului de nunţi “Bistrița Mariage Fest”, desfăşurată la Hotel Metropolis

Am participat astăzi la deschiderea unei noi ediţii a Târgului de nunţi “Bistrița Mariage Fest”, desfăşurată la Hotel Metropolis.

Cu siguranţă, în aceste zile numeroasele detalii şi noutăţi în acest domeniu, deliciile culinare şi băuturile fine pregătite pentru vizitatori, pun în valoare acest loc care, iată, poate găzdui perfect şi o acţiune expoziţională deosebită pentru cei care îşi doresc să facă – din nunta lor – cel mai frumos moment al vieţii.

M-am bucurat să văd atât de mulţi reprezentanţi ai mediului de afaceri care sunt axaţi pe acest tip de activitate, oameni care îşi dau tot interesul să ofere o zi de neuitat celor care au decis să facă unul dintre cei mai importanţi paşi ai vieţii: căsătoria.

Felicit organizatorii Camera de Comerţ şi Industire Bistriţa-Năsăud pentru eforturile pe care le fac în fiecare an, de a organiza acest eveniment care devine tot mai cunoscut şi apreciat în rândul tinerilor.

Urez mult mult succes tuturor expozanţilor şi la această ediţie, iar celor care au hotărât să-şi unească destinele în acest an “Casă de piatră” şi multă fericire!

 

Facebook Comments