Aprobarea modificărilor aduse proiectului ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul: str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”

A intrat în linie dreaptă unul dintre proiectele care vor duce Bistrița pe calea modernizării şi dezvoltării!

Așadar, ieri, în Şedinţa Extraordinară de Consiliu Local s-au aprobat ultimele modificări ale proiectului ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul: str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” din municipiul Bistrița.

Pe scurt, prin acesta se va reabilita complet infrastructura rutieră de pe aceste străzi importante din orașul nostru îmbunătățindu-se condiţiile pentru utilizarea mijloacelor de transport.

Mai exact, măsurile care se vor lua pentru toate străzile incluse în proiect sunt:
• modernizarea stațiilor pentru mijloacele de transport în comun;
• reabilitarea stratului de asfalt în întregime
• schimbarea stâlpilor și aparatelor de iluminat existente și asigurarea unui nivel de iluminare corespunzător zonelor pe care le deservesc: șosea, benzi cicliști, parcări, trotuare, prin montare de stâlpi metalici noi și aparate de iluminat cu LED integrate în sistem de telegestiune de la distanță.

Mă bucur că un proiect atât de important pentru bistriteni va intra în curând în perioada de implementare și Bistrița se dezvoltă sub egida sustenabilității.

❗️Ieri am semnat și autorizația de construire pentru lucrările care se vor executa cu ocazia implementării acestui proiect.
❗️Tot ieri am semnat autorizația de construire pentru drumul de acces și utilitățile aferente Complexului sportiv polivalent, municipiul Bistrița ( drumul de acces la Pârtia de schi Cocoș), realizat din fonduri alocate municipiului Bistrița de către Guvernul României prin programul PNDL.

Facebook Comments