Ziua Internaţională a Voluntarilor sărbătorită alături de cei care fac parte din echipa Lions Club Bistriţa

Am sărbătorit aseară, împreună cu cei care fac parte din echipa Lions Club Bistrița, Ziua Internaţională a Voluntarilor.

Această zi este dedicată persoanelor care își dăruiesc timpul şi energia în folosul comunității, a acelor voluntari care au fost atât de implicaţi în proiectele şi acţiunile clubului.

A fost o bucurie pentru mine să stau alături de atâția oameni de bine, oameni care sunt interesaţi de semenii lor cu care viaţa a fost mai puţin darnică, care îi ajută pe aceştia să îşi îndeplinească dorinţele şi le oferă mari bucurii prin proiectele caritabile ce le desfășoară.

Cu siguranţă, ceea ce fac ei, fie că sunt voluntari, parteneri sau sponsori, este o experienţă frumoasă, făcută din suflet, care înseamnă bucuria de a ajuta şi de a fi alături de cei care au nevoie de sprijin, fără a aştepta vreodată o recompensă.

Îi felicit pe toţi pentru munca depusă; sunt o dovadă a solidarității și a responsabilității sociale, un exemplu pentru întreaga noastră comunitate.

Le urez tuturor mult succes în activitatea pe care o desfăşoară și în proiectele viitoare, pe care sigur și le vor îndeplini!

Facebook Comments