Copiii de la şcolile speciale şi cei de la Asociaţia Nevăzătorilor au primit mici daruri din partea Primăriei Municipiului Bistriţa

În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, am avut bucuria de a-i vizita pe copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Lacrima”, Fundaţia „Bucuria”, Liceul Tehnologic Special „Sfânta Maria”, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr.1, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr.2, pentru a le oferi mici daruri din partea Primăriei Municipiului Bistrița.
Tot azi am ajuns și la Asociaţia Nevăzătorilor, unde am stat de vorbă cu câțiva membri ai asociației, care mi-au vorbit despre dorințele și așteptarile lor.

În ciuda problemelor de sănătate pe care aceştia le au, sunt copii și oameni deosebiţi, talentaţi şi cu poveşti pline de emoţie.

Am fost plăcut impresionat de programele artistice şi colindele cu care ne-au aşteptat, pregătite împreună cu cadrele didactice din școli.

Felicit întreg personalul din aceste instituţii pentru programele și proiectele educaționale pe care le desfășoară împreună cu aceşti copii cu nevoi speciale și îi asigur de întreg sprijinul nostru, al Primăriei Municipiului Bistrița!

În preajma sărbătorilor şi nu numai, ne gândim la ei cu mult drag și încercăm să fim un sprijin pentru ei!

Le doresc tuturor ca Sfântul Nicolae să îi pomenească în rugăciunile sale iar Bunul Dumnezeu să îi binecuvânteze cu sărbători frumoase și linistite!

Facebook Comments