Inaugurarea unui important obiectiv de investiţii “Reamenajarea circuitelor medicale de la parterul Spitalului Județean de Urgență Bistrița”

Am participat astăzi la inaugurarea unui important obiectiv de investiţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, care a avut parte de sprijin din partea Guvernului României. Acum, spitalul județean dispune de un Computer Tomograf şi un RMN, atât de necesare pentru diagnoza pacienților.

Ministrul Sănătății, doamna Sorina Pintea,prezentă la inaugurarea obiectivului de investiții “Reamenajarea circuitelor medicale de la parterul Spitalului Județean de Urgență Bistrița” a subliniat faptul că a finanțat numeroase proiecte, dar Bistrița se distinge prin calitatea investiției și implicarea Consiliului Județean.

Ceea ce s-a realizat în ultimii ani, în acest spital, nu poate fi decât o mândrie pentru noi toţi, deoarece judeţul Bistriţa-Năsăud are, acum, unul dintre cele mai moderne spitale din țară.

Felicitări Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud şi conducerii Spitalului Județean de Urgențe, pentru atenţia şi implicarea pe care le manifestă pentru ca locuitorii întregului judeţ să beneficieze de servicii medicale la standarde europene!

Vreau să mulțumesc în numele tuturor cetăţenilor din Municipiul Bistriţa pentru înalta calitate a actului medical de care avem parte!

Facebook Comments