Lucrările de reabilitare termică se desfăşoară în prezent pe Strada Margaretelor nr.2, Strada Andrei Mureșanu nr.9, Strada Gării nr.32,30, Strada Octavian Goga B1 și B2 și Strada Iosif Vulcan nr.4.

Este important ca programul de reabilitare termică a blocurilor de locuințe să fie realizat în condiții de cea mai bună calitate și într-un timp cât mai scurt pentru a nu deranja prin aceste șantiere locatarii blocurilor și vecinii acestora.

Am verificat și evaluat cu atenție în această săptămână stadiul lucrărilor care se desfășoară în prezent pe Strada Margaretelor nr.2, Strada Andrei Mureșanu nr.9, Strada Gării nr.32,30, Strada Octavian Goga B1 și B2 și Strada Iosif Vulcan nr.4.

Am discutat cu constructorul care se ocupă de aceste blocuri, și i-am atras atenția în ceea ce privește unele aspecte legate de execuția lucrărilor, modul de gestionare a șantierelor din punct de vedere al curățeniei cât și termenele de execuție a acestor lucrări.

Mă bucur că cea mai mare parte din beneficiarii acestor reabilitări sunt mulțumiți și că reușim cu fiecare investiție făcută să aducem #Bistrița la standardele pe care ni le-am propus.

Facebook Comments