25 OCTOMBRIE, ZI SPECIALĂ ÎN CARE ŢARA ÎŞI SĂRBĂTOREŞTE ARMATA

25 Octombrie constituie amintirea unei zile de împlinire naţională, ziua când Armata Română şi-a îndeplinit menirea firească, aceea de a readuce la hotarele ei patria pe care o slujește cu credință și onoare.

Devenită simbol, ziua de 25 octombrie a rămas întipărită în sufletele românilor ca fiind ziua în care ţara îşi sărbătoreşte armata şi pe cei care au fost şi sunt în slujba ei.

Dintodeauna, dar, mai ales în vremuri de restrişte şi tranziţie, Armata Română a polarizat încrederea şi speranţele românilor, dovedindu-se la înălţimea aşteptărilor şi năzuinţelor poporului român.

Pentru militarii Armatei române, de la soldat la general, noţiuni precum, Patrie, Onoare, Demnitate vor rămâne repere comportamentale definitorii.

Cu ocazia Zilei Armatei Române, transmit întregului personal militar si civil, cadrelor militare în rezervă şi retragere, veteranilor şi văduvelor de război din municipiul Bistriţa, felicitări şi mesajul de împlinire în activitate, bucurii alături de cei dragi!
Dumnezeu să binecuvânteze Armata Română!

Sărbătorile sunt pentru oameni, iar omul-soldat are astăzi bucuria de a fi sărbătorit aşa cum se cuvine de întreaga ţară.
La mulţi ani Armatei Române!

Facebook Comments