Împlinirea a 40 de ani de activitate artistică a îndrăgitei și virtuoasei interprete de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița

Aseară, am avut plăcerea de a sărbători alături de foarte mulți bistrițeni, împlinirea a 40 de ani de activitate artistică a îndrăgitei și virtuoasei interprete de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița!

Doamna Matilda Pascal Cojocărița este una din cele mai cunoscute și apreciate artiste ale folclorului românesc, ale României.

Mereu am iubit acest gen de muzică și am considerat că artiștii dedicați folclorului sunt principalii promotori ai identității noastre culturale.

Este pentru noi toți o onoare faptul de a o avea pe doamna Matilda Pascal Cojocărița printre noi și trebuie să îi mulțumim pentru imaginea frumoasă a municipiului nostru, pe care o arată lumii întregi.

În ceas aniversar, îi urăm doamnei Matilda Pascal Cojocărița “La mulți ani!” cu sănătate și bucurii alături de familia sa frumoasă, de colegi și prieteni dar și alături de noi ceilalți, publicul, care vă apreciem talentul, vă respectăm, vă mulțumim și vă iubim!

Facebook Comments