Resfințirea bisericii ortodoxe din localitatea componentă Unirea

Azi a fost un moment de mare bucurie pentru comunitatea ortodoxă din localitatea componentă a municipiului Bistrița,Unirea, comunitate alături de care am fost bucuros să mă aflu și eu.

Bunul Dumnezeu ne-a ajutat astăzi să fim de față și să ne rugăm împreună, la resfințirea bisericii ortodoxe din localitate, eveniment la care au participat IPS Andrei Andreicuț, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, și PS Macarie Drăgoi, Episcopul românilor ortodocşi din Europa de Nord.

Să-i mulțumim Bunului Dumnezeu pentru că ne-a dat o astfel de bucurie și să-i arătăm recunoștința și credința noastră, azi și în fiecare zi!

Îi felicit pe toți credincioșii acestei parohii pentru implicarea activă în viața bisericii lor, pentru că doar cu fapte credința se desăvârșește, iar părintelui paroh Ioan Urian, bunul păstor al acestei comunități creștin ortodoxe îi doresc putere de muncă și sănătate,spre a putea continua frumoasa misiune duhovnicească pe care o are de îndeplinit!
Doamne ajută!

Facebook Comments