AVENTURA PARK – COMPLEXUL WONDERLAND UNIREA

Pentru diversificarea activităţilor cu caracter turistic şi de agrement care se pot desfăşura în cadrul complexului sportiv polivalent din localitatea componentă a municipiului Bistrița,Unirea, precum şi pentru punerea în valoare a instalaţiei de transport pe cablu de tip telescaun pentru persoane, pe tot parcursul anului și nu numai în perioada de iarnă, AM FINALIZAT achiziţia, montajul şi punerea în funcţiune a unor dotări şi echipamente specifice unui PARC DE AVENTURĂ.

Parcul de aventură este alcătuit din 13 platforme care fac legătura între cele 11 ateliere complexe specifice aventura parc, suspendate pe copaci, 2 ateliere la sol pentru copiii până la 6 ani, 3 tiroliene a căror lungime totală este de 140 m şi 2 panouri de escaladă cu grad diferit de dificultate.

Parcurgerea ansamblului de ateliere sportive în aer liber, tiroliene şi panouri de căţărare va oferi participanţilor activităţi educative şi de distracţie, urmărind dezvoltarea spiritului de echipă, a curajului, a îndemânării şi aptitudinii de parcurge a traseelor la înălţime.

Activităţile din parcul de aventură contribuie la autocunoaştere, la creşterea încrederii în sine şi la extinderea limitelor psihologice proprii, oferă sentimentul de aventură şi de reuşită în activităţi, iar reuşita în activităţi riscante contribuie la formarea şi întărirea spiritului de echipă.

Instalaţiile din Parcul de Aventură pot fi folosite de orice persoană sănătoasă, indiferent de vârstă, sex, greutate, condiţia sau forţa sa fizică.

#DeŞtiut
Aventura Park face parte din complexul de aventură Cocoş ce va mai include în scurt timp: 2 piste de ciclişti de tip familial, o pistă de downhill, alpine coaster şi sky lift.

Sperăm să îl apreciați și să vă bucurați de el și
bineînțeles , ne dorim ca Aventura Park să devină un loc în care nu doar bistritenii să își petreacă timpul liber !

Facebook Comments