Competiție de tenis de câmp “European Summer Cups” la Bistriţa

Bistrița, în rândul orașelor europene, gazdă a evenimentului cu cea mai lungă tradiție în tenisul European, între 1 și 3 august!

A început astăzi cea mai importantă competiție de tenis de câmp desfășurată vreodată în orasul nostru, “European Summer Cups”.

Acest campionat la care participă opt echipe nationale, alături de România fiind Bulgaria, Bosnia-Hertegovina, Franța,Grecia, Olanda, Spania si Turcia, formate din cei mai buni și mai talentați juniori, va fi o experienţă frumoasă și benefică, atât pentru noi cât și pentru sportul bistrițean.

Sunt de admirat toți cei care au ales să practice acest frumos sport și cei care îl susțin și îl sprijină, la nivelul orașului nostru, fiind deja formată o comunitate dinamică ce încurajează un stil de viață sănătos și activ.

Orice sport practicat cu pasiune, determinare și ambiție, aduce satisfacții și în multe cazuri și succes, iar cel mai bun exemplu în acest sens este Simona Halep, marea noastră campioană.

Urez mult succes tinerilor sportivi în această competiție și în cele viitoare!
Oaspeților noștri le urez bun venit și ședere plăcută la Bistrița, iar organizatorilor și sponsorilor le mulțumim și îi felicităm pentru efortul depus pentru buna desfășurare a acestei competiții și pentru faptul că au făcut posibil ca acest turneu să se desfășoare la Bistrița.

Facebook Comments