Ceremonia militară prilejuită de plecarea în Afganistan a militarilor care fac parte din Batalionul 812 infanterie “Șoimii Carpaților”

Am fost crescut de un tată militar de carieră și poate și de aceea am un deosebit respect şi o mare recunoştinţă pentru armată, pentru cei care au fost şi sunt în slujba patriei.

Sunt bucuros și onorat să mă aflu alături de militari în orice împrejurare, deoarece îi consider modele de urmat, exemple de dăruire și sacrificiu pentru noi toți.

Alături de Ministrul Apărării Naționale Mihai Fifor, am participat la Ceremonia militară prilejuită de plecarea în Afganistan a militarilor care fac parte din Batalionul 812 infanterie “Șoimii Carpaților” batalion care a reprezentat România și Bistrița cu cinste în toate misiunile la care au participat.

Eu sunt eroii noștri şi îi cinstim pentru că au fost şi sunt la datorie, pentru ca noi să ne putem bucura de siguranţă şi de o ţară liberă.

Vă dorim o misiune plină de succes și așteptăm să vă întoarceți acasă sănătoși, la familiile dumneavoastră pentru care așteptarea nu este deloc ușoară!

Facebook Comments