Strada Ispirescu din nou funcţională!

În ultimii doi ani peste 80 de străzi din orașul nostru au fost sparte de către furnizorii de utilități, deoarece pe ele au fost reabilitate diverse rețele, vechi de peste 40 de ani. Nu a fost deloc plăcut sa vedem străzile așa, dar suntem nevoiți sa modernizăm aceste rețele îmbătrânite deoarece permanent au fost foarte multe avarii și trebuie să ținem cont de siguranța cetățenilor.

Multe dintre aceste străzi pe care s-a intervenit vor intra în reabilitare și modernizare în următorii ani,după ce toți furnizorii de utilități își vor fi modernizat rețelele, o parte din ele cu bani proveniți din fonduri europene pe diverse proiecte, o parte cu bani din bugetul municipiului.

În urmă cu câteva luni am decis ca pe străzile care au fost modernizate în ultimii 15 ani și arată mai bine sa nu mai permit niciunui furnizor de utilități care-și modernizează rețeaua sa spargă strada fără ca la sfârșitul lucrării să asfalteze toată banda pe care a lucrat.

Așa am cerut și în cazul străzii Petre Ispirescu unde s-a înlocuit rețeaua de gaz. Ne cerem scuze şi va mulțumim pentru răbdare, dragi bistrițeni, pentru ca strada nu s-a asfaltat mai repede din cauza timpului foarte ploios din ultima luna.

Am speranța că cetățenii o sa înțeleagă aceste probleme pentru ca numai așa vom avea străzi frumoase și moderne dacă mai întâi vom moderniza rețelele de sub ele.

Facebook Comments