Club Rotary aniversează 10 ani de la înființare!

Am fost onorat şi bucuros să particip la un eveniment special al Clubului Rotary Bistrița Nosa care a aniversat 10 ani de la înfiinţare.

Le-am mulţumit membrilor clubului pentru invitaţie şi le-am mărturisit că vin cu mare drag la acest eveniment și pentru că în această frumoasă organizaţie am mulţi prieteni, oameni dragi sufletului meu, oameni pe care îi respect, îi apreciez şi îi stimez.
Rotarienii sunt cei care au luptat şi s-au preocupat în permanenţă de promovarea şi păstrarea valorilor umane, s-au implicat în viaţa comunităţii bistriţene, și-au canalizat şi îndreptat eforturile pentru a da o viaţă mai bună, mai frumoasă şi mai armonioasă celor care locuiesc în acest oraş pe care îl iubim cu toţii, Bistriţa.

Acesta este unul din motivele care conferă o importanţă atât de mare acţiunilor şi activităţilor pe care Clubul Rotary Bistrița Nosa le-a desfăşurat în cu dăruire timp de 10 ani.

Vă felicit şi vă mulţumesc în numele cetăţenilor municipiului Bistriţa pentru întreaga activitate pe care a-ţi desfăşurat-o, pentru toate lucrurile bune pe care le-aţi făcut pentru Bistriţa şi bistriţeni şi vă asigur că atât eu, cât şi administraţia municipiului Bistriţa vom fi alături de dumneavoastră, vă vom sprijini și vă vom susţine în proiectele de viitor pe care vi le propuneţi.
Vă respect, vă apreciez și vă doresc multe împliniri şi bucurii !

Mult succes noului președinte al Clubului Rotary Bistrița Nosa, domnul Nicolae Bârlea, căruia îi doresc să aibă mult spor și satisfacții pe măsură !

Facebook Comments