Vizita delegației din orașul Wiehl

Alături de membrii delegației din orașul Wiehl, care în aceste zile se află la Bistrița am avut plăcerea să vizitez două unități de învățământ de nivele diferite din orașul nostru.

Prima a fost grădinița cu nr 6 de pe strada Șieului, cea care oferă posibilitatea educării copiilor în sistemul pedagogic Waldorf, o alternativă la învățământul tradițional, despre care pot să spun că m-a impresionat în mod deosebit, deoarece aici copiii sunt încurajați sa își exprime sentimentele, creativitatea și iubirea fațăde natură.
Felicitări doamnelor educatoare care activează aici și doamnei directoare Liana Moldovan, munca dumneavoastră își arată roadele!

Am vizitat la cererea oaspeților noștri și Colegiul Tehnic “ Grigore Moisil”, acolo unde copiii se pregătesc sub îndrumarea dăscălilor să ajungă pe băncile universităților tehnice.
Cadrul specific românesc în care au fost întâmpinați aici oaspeții noștri a fost unul deosebit, ospitalitatea tipic românească fiind din nou la înălțime .

Mulțumesc tuturor copiilor și cadrelor didactice care s-au pregătit pentru primirea acestei delegații și au reușit să arate că orașul nostru este un loc în care educația, progresul și civilizatia sunt la ele acasă !

Facebook Comments